نرم افزار حسابداری و موارد استفاده هر یک از آنها

۲۲ بازديد

این روزها در دنیای تکنولوژی و ارتباطات زندگی می کنیم که با سرعت به پیشتازی خود ادامه می دهد. به همین دلیل نیاز به یک یا چند نرم افزار حسابداری پیشرفته به خوبی در تمامی شرکت ها حس می شود. چرا که کسب و کارهای امروزی دیگر همانند گذشته محدود به چند کارگاه و شرکت کوچک و فروشگاه نیستند. ارتباطات رنگ و بوی دیگری به خود گرفته اند و پا را فراتر از گذشته گذاشته اند. بنابراین دیگر نمی توان با چند نیروی انسانی ساده، یک شرکت را از نظر حسابداری و مالی مدیریت کرد. چرا که برای گزارش های مالی مربوط به سود و زیان شرکت ها با توجه به رشد روزافزون تکنولوژی و کارخانجات و فروشگاه های بزرگ، نیاز مبرمی به این نرم افزارهای حسابداری می شود. در واقع همه موسسه ها و شرکت های مالی و اعتباری به منظور محاسبات مالی خود و ارزیابی کاملا دقیق و مهندسی شده دخل و خرج شرکت خویش، نیاز به یک نرم افزار حسابداری پیشرفته دارند.

لزوم نرم افزار حسابداری در حوزه های مختلف کسب و کارهای امروزی

با توجه به تنوع بالای مشاغل امروزی، داشتن یک یا حتی چند نرم افزار حسابداری پیشرفته در حوزه های مختلف کسب و کارها، ضرورت یافته است. چون این نرم افزارهای کاربردی، جانشین بی بدیلی برای نیروی انسانی زیاد هستند و می توانند بهترین منبع برای پاسخگویی سریع و دقیق به نیازهای شرکت شما باشند. با استفاده هر یک از این نرم افزارهای کاربردی حسابداری، می توانید انواع مفاهیم مورد نیاز حسابداری را برای شرکت خود طراحی کنید. چرا که شیوه محاسبه امور مالی و سایر حوزه های مربوط به حسابداری شرکت ها با استفاده از این نرم افزارها، به گونه ای است که ضریب آزمون و خطا را به شدت کاهش داده اند. وظایف محول شده به نیروی انسانی مربوط به کسب و کارهای سنتی امروزه به نرم افزار حسابداری سپرده شده است. بنابراین کارمندان شرکت ها دیگر نیازی به اتلاف وقت و انرژی زیاد برای محاسبه امور مالی شرکت خود ندارند. چرا که می توانند از بهترین و کاربردی ترین نرم افزارها در این راستا بهره مند شوند.

چرایی استفاده از نرم افزار حسابداری مالی در انواع شرکت ها

حتما از خود می پرسید چرا امروزه لازم و ضروری است که حتما در انواع شرکت ها از نرم افزار حسابداری مالی استفاده کنیم؟ برای پاسخ دهی به این سوال می توانید نگاهی گذرا به موارد زیر بیندازید: 

• صرفه جویی در وقت و انرژی

• کاهش ضریب آزمون و خطا

• دستیابی به نتایج دقیق و کارآمد

• بروزرسانی تمامی تراکنش ها با استفاده از نرم افزارهای حسابداری و عدم انجام فعالیت های دستی همانند گذشته

• سهولت در روند انجام معاملات با متصل نمودن نرم افزارها به حساب های بانکی و کارت های اعتباری

• تهیه گزارش های مالی در سریعترین زمان ممکن با تمامی اطلاعات دقیق

• تفکیک هزینه ها و درآمدهای هر شرکت و مدیریت  گردش مالی

• افزایش کارایی شرکت به جای کارهای روتین وار و خسته کننده اداری سنتی

• و...

با توجه به همین ویژگی های مثبت انواع نرم افزار حسابداری پیشرفته است که امروزه از آن ها در شرکت ها، کارخانه جات، فروشگاه ها و... استفاده به عمل می آورند.

ارائه خدمات برتر از مهمترین نرم افزارهای هوشمند حسابداری

هر نرم افزار حسابداری می تواند با توجه به ویژگی های خود، خدمات ارزنده ای را به شما کسب و کارهای مختلف ارائه نماید. از جمله: 

• ارائه صورت حساب مربوط به سود و زیان یا گزارش های سود و زیان یکی از خدمات ارائه شده توسط این نرم افزارهای حسابداری است. شما با فعال سازی یک نرم افزار حسابداری هوشمند در کسب و کار خود می توانید پی به میزان تولید خالص و درآمد خویش را در فواصل مختلف زمانی ببرید. یعنی میزان سود و زیان شما آنلاین و در کمترین زمان ممکن مشخص می شود.

• وضعیت مالی شرکت با ارائه صورت وضعیت مالی در یک دوره مشخص با تهیه گزارش ها و ترازنامه مربوط به دارایی ها و بدهی های شرکت.

• گزارش جریان نقدی مربوط به شرکت مورد نظر. در این گزارش ها میزان تغییرات سود و زیان را در یک دوره می توانید مشاهده کنید. علاوه بر آن میزان ورود و خروج پول یا سرمایه گذاری ها و وضعیت مالی شرکت به طور کلی با ارائه گزارش هایی مشخص می گردد.

بنابراین به طور کلی یک نرم افزار حسابداری هوشمند می تواند خروجی های مناسب و قابل توجهی را برای کسب و کارها و شرکت های مختلف به ارمغان آورند.

معرفی اجمالی برخی از نرم افزارهای کاربردی حسابداری

هر نرم افزار حسابداری با توجه به ویژگی ها و قابلیت های خود، می تواند مورد استفاده شما قرار گیرد. مهمترین انواع نرم افزارهای کاربردی حسابداری با توجه به نوع قابلیت ها و کارکردهای خود عبارتند از:

• مدیریت موجودی و سرمایه: نرم افزارهای حسابداری زیادی هستند که هدف آن ها کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری بودجه و سرمایه شرکت هستند.

• صورت حساب فروشگاهی: پرکاربردترین و رایج ترین نرم افزارهای حسابداری هستند که از آن ها در فروشگاه ها و هایپرمارکت های بزرگ استفاده می کنند. با کمک آن ها می توان فاکتورهای خرید را به مشتری صادر کرد.

• بودجه بندی: برخی نرم افزارها به جهت بودجه بندی موسسه های بزرگ و ارزیابی فعالیت های گذشته به کار گرفته می شوند.

• حقوق و دستمزد: این نرم افزارها نیز به جهت تعیین دقیق حقوق و دستمزد کارکنان به صورت خودکار کاربرد دارند.

• پروژه: برخی از نرم افزارهای حسابداری برای ارزیابی هزینه پروژه های بزرگ بکار گرفته می شوند. حقوق پرسنل کاری شرکت، تامین میزان تجهیزات لازم، هزینه های مختلف، مواد اولیه و... با استفاده از این نرم افزارها برآورد می گردند.

• پایه: نرم افزارهای پایه حسابداری مناسب کسب و کارهای کوچک هستند که اسناد مالی آن ها را ثبت  فاکتورهای آن ها را مدیریت می کنند.

• و...

بنابراین در هر یک از این انواع نرم افزار حسابداری، قابلیت ها و امکاناتی تعبیه شده است که همه آن ها مورد نیاز شرکت های کوچک و بزرگ خواهند بود. نرم افزار حسابداری بازرگانی بتاسیستم مبتنی بر نرم افزار SAP بوده و با در نظر گرفتن کلیه امکانات مورد نیاز شرکت های بازرگانی کامل ترین و جامع ترین نرم افزار حسابداری در بازار ایران به حساب می آید.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.